Mjete të

posaçme

2 .4

Mjete të

posaçme

MJETE TË POSAÇME

Gjeni mjetin e duhur për punën tuaj

Ne kemi një gamë të plotë, profesionale, me cilësi të lartë, markë lazer Rivedil, të testuar me përvojë në dekada për të garantuar një rezultat të patëmetë dhe të shkëlqyeshëm.

Shpatulla ne çelik inoksi

e amballazhuar ne konfeksion ezkluzive

RIVEDIL TOOL CASE

VALIXHE PËR VEGLA TË PUNES
dimenzioni: cm. 45x38x21

RIVEDIL TOOL CASE WOOD

VALIXHE PËR VEGLA TË PUNES (prej druri)
dimenzioni: cm. 45x38x21

ABILE LUX

200x80 - 240x100
me pirun prej çeliku inox

TOTAL BLACK

200x80 - 240x100
me pirun alumini

ABILE LUX ONDA

280x120
me pirun prej çeliku inox

ABILE LUX VERTICO

240x100
me pirun prej çeliku inox

ABILE LUX TRAPEZIO

240x100
me pirun prej çeliku inox

RIDGING TOOL

150x150
Doreza dhe trupi prej druri PVC mat

TOTAL BLACK RIGATO

140x140
Doreza ABS, trupi ABS

VELUS DAB

150x150 - 200x200
Dorezë dhe trup prej druri

SPALTER DUO

180x160

SPALTER 100/70

100x90 - 70x90

FRATTONE PREMIUM 240

240x100 Siperfaqja PVC fleksibël ekstra Pirun alumini

FRATTONE SLIM 240

240x100 Siperfaqe PVC fleksibël ekstra Pirun plastik Në dispozicion transparent ose i bardhë

EXOTIC

280x115 Skajet e rrumbullakëta me teh ABS Pirun plastik

SPATOLA TD

160x140 Shpatull me dorezë druri dhe siperfaqe ekstra fleksibël

ABILE LUX ONDA

280x120 me pirun prej çeliku inox

RULLI TOTAL BLACK&WHITE

250 Dorezë çeliku me forcë të lartë, mbledhja e dores PVC. Rrulona speciale gome.

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para