Origjina


Produkte unike nga një tokë unike.

Risia e RIVEDIL-it ndjeke furinë mijëvjecare të njohurive antike që përdoret akoma edhe sot.
Dhe nga gatimi i ngadaltë i shkëmbinjve gëlqerorë të tokës sonë në furrat e zjarrit me dru që formon gëlqere, dhe nga stazhonimi i gjatë në gropa speciale lindi brumi gelqerore, material natyror dhe ekologjike, baza e shumë prej përfundimeve dhe veshjeve tona unike dekorative!
Aq unik sa është produkti i një territori unik! ... sa unik është produkti i një territori unik.

Rivedil, një kompani udhëheqëse ne sektorin e bojrave për ambiente të brendshme, të jashtme, veshje, ngjyra dhe Stuko dekorative me cilësi të lartë, kompania Rivedil ka lindur në 1980 nga pasioni dhe nga përvoja në fushën bojrave dhe dekoreve nga themeluesi i saj Cosimo Codardo.

Rivedil dhe

ARHITEKTËT

PËRVOJAT E ARKITEKTËVE

Rivedil dhe ARHITEKTËT

më tepër

Ngjyra eksluzive

nga 1980

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para