Finitura Dekorative Flakes

Produkte Dekorative

Rivedil, një kompani udhëheqëse ne sektorin e bojrave për ambiente të brendshme, të jashtme, veshje, ngjyra dhe Stuko dekorative me cilësi të lartë, kompania Rivedil ka lindur në 1980 nga pasioni dhe nga përvoja në fushën bojrave dhe dekoreve nga themeluesi i saj Cosimo Codardo.

swipe

Terre D’Italia Tiger

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Tiger

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative, ekologjike dhe traspirante, me bazë flokuli të bardhë me një efekt antik.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Emozioni Silver & Gold

Finitura Dekorative Flakes

Emozioni Silver & Gold

Finitura Dekorative Flakes

Emozioni Silver & Gold

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terre D’Italia Serie Incanto

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Serie Incanto

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative me bazë flokuli me ngjyrë ose të bardhë, frymëzuar nga ngjyrat e gadishullit italian.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terre D’Italia Panther

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Panther

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative me bazë flokuli me një efekt përfundimtar dy-ngjyrësh, për ambiente moderne.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terre D’Italia Rouge

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Rouge

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative me baze flokuli shumëngjyrësh “të errëta”, të ngjyrosura, mund ti shtohet aditiv flori ose argjend.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terre D’Italia Rouge Light

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Rouge Light

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative me bazë mikro-flokuli, mund ti shtohet aditiv flori ose argjend.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terre D’Italia Colori Preziosi

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Colori Preziosi

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative e bazuar në 7 ngjyra të ndryshme me flokuli metalike me granulometri të madhe flokuli.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terre D’Italia Evolution

Finitura Dekorative Flakes

Terre D’Italia Evolution

Finitura Dekorative Flakes

Bojë dekorative me bazë flokuli perleshent, të mëdha ose të vogla.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para