Finitura Dekorative

Produkte Dekorative

Rivedil, një kompani udhëheqëse ne sektorin e bojrave për ambiente të brendshme, të jashtme, veshje, ngjyra dhe Stuko dekorative me cilësi të lartë, kompania Rivedil ka lindur në 1980 nga pasioni dhe nga përvoja në fushën bojrave dhe dekoreve nga themeluesi i saj Cosimo Codardo.

swipe

Sahara Premium Argento

Finitura Dekorative

Sahara Premium Argento

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me efekt rëre argjendi.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Sahara Premium Oro

Finitura Dekorative

Sahara Premium Oro

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me efekt rëre të artë.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Sahara Oasi

Finitura Dekorative

Sahara Oasi

Finitura Dekorative

Bojë dekorative efekt rëre me dy ngjyra të ndryshme.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Sahara Naturale

Finitura Dekorative

Sahara Naturale

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me efekt rëre.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Persia

Finitura Dekorative

Persia

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me efekt metalik prej kadifeje.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Sinfonia Silver & Gold

Finitura Dekorative

Sinfonia Silver & Gold

Finitura Dekorative

Stuko dekorative ne brum me efekt të pëlhurës alcantara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Filo D’Oriente Silver & Gold

Finitura Dekorative

Filo D’Oriente Silver & Gold

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me efekt mëndafshi të egër oriental të artë ose të argjendtë.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Velus Perlato

Finitura Dekorative

Velus Perlato

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me një efekt perle të ndritshëm.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Aqva

Finitura Dekorative

Aqva

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me reflektime metalike. Ideale për dekorimin e kolonave, kornizave dhe detajeve të tjera.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Rust Paint

Finitura Dekorative

Rust Paint

Finitura Dekorative

Boje dekorative efekt ndryshku e ashper.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Polvere di Stelle

Finitura Dekorative

Polvere di Stelle

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me shkëlqim dhe super ndriçim.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Silk Paint

Finitura Dekorative

Silk Paint

Finitura Dekorative

Bojë dekorative speciale me pigmente shumëngjyrësh.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

SP Craquelée

Finitura Dekorative

SP Craquelée

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me dy përbërës me efektin craquelée.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Patine Calce

Finitura Dekorative

Patine Calce

Finitura Dekorative

Bojë dekorative me bazë gëlqereje me efekt antik.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para