Veshje Dekorative

Produkte Dekorative

Rivedil, një kompani udhëheqëse ne sektorin e bojrave për ambiente të brendshme, të jashtme, veshje, ngjyra dhe Stuko dekorative me cilësi të lartë, kompania Rivedil ka lindur në 1980 nga pasioni dhe nga përvoja në fushën bojrave dhe dekoreve nga themeluesi i saj Cosimo Codardo.

swipe

Oxyda Paquebot

Veshje Dekorative

Oxyda Paquebot

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Oxyda Stencil + Rust Paint

Veshje Dekorative

Oxyda Stencil + Rust Paint

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Oxyda Orme Sulla Luna

Veshje Dekorative

Oxyda Orme Sulla Luna

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Oxyda Wood

Veshje Dekorative

Oxyda Wood

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Oxyda Exotica

Veshje Dekorative

Oxyda Exotica

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Oxyda Luna

Veshje Dekorative

Oxyda Luna

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Oxyda Floor

Veshje Dekorative

Oxyda Floor

Veshje Dekorative

Veshje dekorative e bazuar në mikrociment (pluhur), për sipërfaqe horizontale ose vertikale, të vazhdueshme ose të dekoruara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Elettro Silver con Oxyda

Veshje Dekorative

Elettro Silver con Oxyda

Veshje Dekorative

Fletë speciale me efekt metalik argjendi, që aplikohet në veshje dekorative me reliev ose mbi stampa (stencil)

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Elettro Gold con Oxyda

Veshje Dekorative

Elettro Gold con Oxyda

Veshje Dekorative

Fletë speciale me efekt metalik ari, që aplikohet në veshje dekorative me reliev ose mbi stampa (stencil)

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Diamante Trasparente

Veshje Dekorative

Diamante Trasparente

Veshje Dekorative

Finitur dekorative trasparente lë një efekt me shkëlqim . Shumë mbrojtës dhe i pastrueshem me ujë.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Diamante Metallico

Veshje Dekorative

Diamante Metallico

Veshje Dekorative

Veshje dekorative me efekt metalik, me baze resine dhe pluhura metalike, mund te aplikohet ne çdo lloj siperfaqe. Shumë mbrojtës dhe i pastrueshem me ujë.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Travertino Fino Effetto Striato

Veshje Dekorative

Travertino Fino Effetto Striato

Veshje Dekorative

Veshje dekorative (në pluhur) për efektin mermer travertin italian.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Travertino Fino Effetto Rigato

Veshje Dekorative

Travertino Fino Effetto Rigato

Veshje Dekorative

Veshje dekorative (në pluhur) për efektin mermer travertin italian.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

TRAVERTINO Béton Pietra

Veshje Dekorative

TRAVERTINO Béton Pietra

Veshje Dekorative

Veshje dekorative (në pluhur) par efektin mermer travertin italian.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terra Nostra Craquelée

Veshje Dekorative

Terra Nostra Craquelée

Veshje Dekorative

Stuko dekorative me baz gelqere brume me një efekt plasaritje.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Terra Nostra Spatolato

Veshje Dekorative

Terra Nostra Spatolato

Veshje Dekorative

Stuko dekorative bazuar në gëlqere të stazhonuar, e dobishme për të marrë efekte të ndryshme dekorative siq janë efekti spatulat dhe efekti damaskat.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Stile Barocco Tadelakt

Veshje Dekorative

Stile Barocco Tadelakt

Veshje Dekorative

Stuko dekorative me bazë gëlqere brume dne plunur mermeri për të marrë një efekt giysëm të shkëlqyeshëm, tipik i mermerit romak travertin.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Stile Barocco Marmorino

Veshje Dekorative

Stile Barocco Marmorino

Veshje Dekorative

Stuko dekorative, për ambiente të brendshme dhe të jashtme, për të marrë efektin e suvasë antike të rilindjes Italjane.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Stile Barocco Venexian

Veshje Dekorative

Stile Barocco Venexian

Veshje Dekorative

Stuko dekorative akrilike qe jep efektin antik me shkëlqim spatulat venecian.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Stile Barocco Travertino in Pasta

Veshje Dekorative

Stile Barocco Travertino in Pasta

Veshje Dekorative

Stuko dekorative për punimin e efektit të mermerit mat. Për brenda dhe jashtë

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Colori d’Italia

Veshje Dekorative

Colori d’Italia

Veshje Dekorative

Veshje dekorative brume me përbërje fibre, traspirant, termoizoluese dhe Izoluese për zhurmën akustike, për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, mund të punohet me efekte të antikizuara.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Epoxy Mirror

Veshje Dekorative

Scudo Epoxy Mirror

Veshje Dekorative

Rezine epoksike dekoruese vetë-niveluese, transparente dhe mund të ngiyroset për hedhjen dekorative të dyshemesë ose aplikacione të tjera siç është "efekt tavolin mermeri".

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para