Специјални

алатки

2 .4

Специјални

алатки

СПЕЦИЈАЛНИ АЛАТКИ

Пронајдете ја вистинската алатка за вашата работа

Имаме комплетен, професионален, висококвалитетен опсег, ласерски брендиран Rivedil, тестиран со децениско искуство за да гарантираме беспрекорен и суперлативен резултат.

PRESTIGIOUS STAINLESS STEEL TROWEL

Додадени во исклучиво пакување.

RIVEDIL TOOL CASE

Багаж за работни алатки. димензија: см. 45х38х21

RIVEDIL TOOL CASE WOOD

БАГАЖ ЗА РАБОТНИ АЛАТИ (дрвени) димензии: см. 45х38х21

ABILE LUX

200х80 - 240х100 со вилушка од не'рѓосувачки челик

TOTAL BLACK

200x80 - 240x100
со алуминиумска вилушка

ABILE LUX ONDA

280x120
со вилушка од не'рѓосувачки челик

ABILE LUX VERTICO

240x100
со вилушка од не'рѓосувачки челик

ABILE LUX TRAPEZIO

240x100
со вилушка од не'рѓосувачки челик

RIDGING TOOL

150x150
ПВЦ дрвена рачка и тело за подлога.

TOTAL BLACK RIGATO

140x140
ABS рачка, ABS тело

VELUS DAB

150x150 - 200x200
Рачка и тело во дрво

SPALTER DUO

180x160

SPALTER 100/70

100x90 - 70x90

FRATTONE PREMIUM 240

240x100 240x100 Екстра флексибилна ПВЦ површина Алуминиумска вилушка

FRATTONE SLIM 240

240x100 240x100 Дополнителна флексибилна ПВЦ површина Пластична вилушка Достапна е транспарентна или бела

EXOTIC

280x115 Тркалезни рабови со нож ABS Пластична вилушка

SPATOLA TD

160x140 160x140 Рамо со дрвена рачка и екстра флексибилна површина

ABILE LUX ONDA

280x120 280x120 со вилушка од не'рѓосувачки челик

RULLI TOTAL BLACK&WHITE

250 250 Челична рачка со висока јачина, ПВЦ рачно склопување. Специјални гумени ролки.

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

back

prev

next