Rrthe Nesh

kush jemi ne

1 .0

Rrthe Nesh

kush jemi ne

Rreth Nesh

Kompani e cila sjell për ju produktet më të njohura italiane për dekorimin e shtëpise suaj dhe ambienteve në të cilat jetoni. Rivedil, është kompania e parë në Maqedoni, e cila e ushtron këtë lloj veprimtarie. Filluam nga viti 2011 me një kapacitet shumë më të vogël dhe sot arritëm të jemi të parët në tregun e Maqedonisë. Kualiteti dhe garancioni që ne ofrojmë për produktet dhe punën që bëjmë, janë pikat kryesore të cilat na mbajnë si lider në tregun e vendit tonë. Muret nuk janë ndërtuar për të qenë kufi të hapësirave, prandaj ne u sjellim dekoret më të mira për të harmonizuar jetën me ambientet ku jetoni.

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para