Декоративни бои Flakes

Декоративни производи

Риведил, водечка компанија во областа на внатрешни, надворешни бои, премази, бои и високо квалитетни украсни китови, компанијата Риведил е родена во 1980 година од страст и искуство во областа на боите и декорите од нејзиниот основач Козимо Кодардо.

swipe

Terre D’Italia Tiger

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Tiger

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја, еколошка и дише, заснована на бели снегулки со антички ефект.

tap to enter or swipe to move

Emozioni Silver & Gold

Декоративни бои Flakes

Emozioni Silver & Gold

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја врз основа на бели и црни снегулки, златна или сребрена обоена основа.

tap to enter or swipe to move

Terre D’Italia Serie Incanto

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Serie Incanto

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја заснована на обоени или бели снегулки, инспирирана од боите на италијанскиот полуостров.

tap to enter or swipe to move

Terre D’Italia Panther

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Panther

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја заснована на снегулки со двобоен финален ефект, за модерни средини.

tap to enter or swipe to move

Terre D’Italia Rouge

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Rouge

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја заснована на „темни“ разнобојни снегулки, обоена, додадена на злато и сребро.

tap to enter or swipe to move

Terre D’Italia Rouge Light

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Rouge Light

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја базирана на микро-снегулки, додадена на додаток со злато и сребро.

tap to enter or swipe to move

Terre D’Italia Colori Preziosi

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Colori Preziosi

Декоративни бои Flakes

Декоративна боја заснована на 7 различни бои на метални снегулки со големинс на големо зрно.

tap to enter or swipe to move

Terre D’Italia Evolution

Декоративни бои Flakes

Terre D’Italia Evolution

Декоративни бои Flakes

Decorative paint based on pearlescent flakes, large or small.

tap to enter or swipe to move

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

back

prev

next