Потекло


Уникатни производи од уникатната земја.

Иновативноста на РИВЕДИЛ го следи илјадагодишното браздиште на античко знаење што сè уште се користи и денес. Тоа е од бавното готвење во печки на дрва што варат варовнички карпи во нашата земја, се формира вар, и од долгото зачинување во специјални јами се раѓа драгоцената варовна маст, природен и еколошки материјал, на потеклото на многумина од нашите уникатни завршни работи и украсни облоги! Колку што е уникатен производот на единствена територија!

Колку што е уникатен производот на единствена територија
Риведил, водечка компанија во областа на внатрешни и надворешни бои, премази, украсни бои и штукови со висок квалитет, роден e во 1980 година под страста и искуството, во областа на боите и обложувањата, на нејзиниот основач Козимо Кодардо.

РИВЕДИЛ &

АРХИТЕКТИ

ИСКУСТВО НА АРХИТЕКТИ

РИВЕДИЛ & АРХИТЕКТИ

повеќе

Ексклузивни бои

од 1980

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

back

prev

next