Scudo Poliuretanico Satin

Produkte Dekorative

Rivedil, një kompani udhëheqëse ne sektorin e bojrave për ambiente të brendshme, të jashtme, veshje, ngjyra dhe Stuko dekorative me cilësi të lartë, kompania Rivedil ka lindur në 1980 nga pasioni dhe nga përvoja në fushën bojrave dhe dekoreve nga themeluesi i saj Cosimo Codardo.

swipe

Decor Fondo

Mbrojtës Dekorativ

Decor Fondo

Mbrojtës Dekorativ

Astar për veshje dekorative dhe ngjyra

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Hydro Fondo AM

Mbrojtës Dekorativ

Hydro Fondo AM

Mbrojtës Dekorativ

Astar për Patine Calce

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Trasparente Spaccante

Mbrojtës Dekorativ

Trasparente Spaccante

Mbrojtës Dekorativ

Astar transparent me bazë uji për efektin e craquelée. Për tu përdorur me produktet TERRA NOSTRA dhe SP CRAQUELÉE.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Hydro Finish Opaco

Mbrojtës Dekorativ

Hydro Finish Opaco

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtës ndaj ujit mat aplikohet mbi stuko dhe veshje dekorative, për ambiente të brendshme.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Hydro Finish Special

Mbrojtës Dekorativ

Hydro Finish Special

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtës ndaj ujit për stuko dhe veshje dekorative, specifik për ambiente të jashtme.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Cera Colosseo

Mbrojtës Dekorativ

Cera Colosseo

Mbrojtës Dekorativ

Qiri natyral dhe ekologjik për përfundime dekorative dhe stuko. Për brenda dhe jashtë.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Cera d’Arte

Mbrojtës Dekorativ

Cera d’Arte

Mbrojtës Dekorativ

Qiri bletësh mbrojtëse, mbrojtëse per dekorative për bojrat, velaturat dhe stuko dekorative. I disponueshem në versionin klasik (shkelqimdhenes dhe neutro), kangiant (ari ose argjend), fosforeshente ose Premium.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Hydro Cera d’Arte

Mbrojtës Dekorativ

Hydro Cera d’Arte

Mbrojtës Dekorativ

Qiri mbrojtës dhe dekorativ për bojrat , velaturat dhe stukot dekorative. I disponueshem në versionin klasik ose Premium.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Structura HI-TECH Finitura

Mbrojtës Dekorativ

Structura HI-TECH Finitura

Mbrojtës Dekorativ

Përfundim dekorativ transparent, dhe me ngjyr, që aplikohet për ngjyrosjen sipërfaqësore të veshjeve dekorative.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Structura HI-TECH Metallico

Mbrojtës Dekorativ

Structura HI-TECH Metallico

Mbrojtës Dekorativ

Velaturë dekorative shumë e ndritshme metalike, që aplikohet në përfundime dekorative ose si bazë dekorative.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Finitura F.T.

Mbrojtës Dekorativ

Finitura F.T.

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtes ndaj ujit me performancë të lartë për stuko dhe veshje dekorative, per ambjente te brendeshme dhe te jashtëme.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Elettro Primer

Mbrojtës Dekorativ

Elettro Primer

Mbrojtës Dekorativ

Astar për Elettro Gold & Silver.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

SCUDO I

Mbrojtës Dekorativ

SCUDO I

Mbrojtës Dekorativ

Astar transparente për llak poliuretani.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Poliuretanico Gloss

Mbrojtës Dekorativ

Scudo Poliuretanico Gloss

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtës poliuretani me efekt me shkëlqim dy-komponentësh me baze ujë, transparent, vetë-nivelues dhe me.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Poliuretanico Satin

Mbrojtës Dekorativ

Scudo Poliuretanico Satin

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtës poliuretani dy-komponentësh ,me baze uji trasparent vetë-nivelues, efekt satine.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Poliuretanico Matt-Opaco

Mbrojtës Dekorativ

Scudo Poliuretanico Matt-Opaco

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtës poliuretani dy-komponentësh me bazë uji, transparent, vetë-nivelues, me dy përbërës. Efekt Mat.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Zero Graffi

Mbrojtës Dekorativ

Scudo Zero Graffi

Mbrojtës Dekorativ

Mbrojtës rezistent dy-komponentësh ndaj gërvishtjeve, me dy përbërës, trasparent, me shkëlqim ose mat, që mund të aplikohet në sipërfaqe të mbrojtura me epoksi ose poliuretani.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Wood

Mbrojtës Dekorativ

Scudo Wood

Mbrojtës Dekorativ

Astar mbrojtës i pigmentuar , me gjysëm shkëlqimi ose mat, që aplikohet në Oxyda ose Travertine të punuar me efekt druri.

kliko për të hyrë ose swipe për lëvizje

Scudo Poliuretanico

Satin

Mbrojtës Dekorativ

2 .0 .3 .15

Scudo Poliuretanico

Satin

Paketimi

Ready to use (A+B)
1,2kg/4,5kg/12kg

Aplikimi

ROLLER
SPRAY GUN

Scudo Poliuretanico Satin

Mbrojtës poliuretani dy-komponentësh ,me baze uji trasparent vetë-nivelues, efekt satine.

specifikat

DETAJET

TDS

Ready to use (A+B)
1,2kg/4,5kg/12kg

ROLLER

SPRAY GUN

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para