Scudo Poliuretanico Satin

Декоративни бои

Риведил, водечка компанија во областа на внатрешни и надворешни бои, премази, украсни бои и штукови со висок квалитет, роден e во 1980 година под страста и искуството, во областа на боите и обложувањата, на нејзиниот основач Козимо Кодардо.

swipe

Decor Fondo

Заштитни производи

Decor Fondo

Заштитни производи

База за декоративни премази и бои.

tap to enter or swipe to move

Hydro Fondo AM

Заштитни производи

Hydro Fondo AM

Заштитни производи

База за Patine Calce

tap to enter or swipe to move

Trasparente Spaccante

Заштитни производи

Trasparente Spaccante

Заштитни производи

Транспарентна боја на база на вода за ефект на каркеле. Да се користи со производите TERRA NOSTRA и SP CRAQUELÉE.

tap to enter or swipe to move

Hydro Finish Opaco

Заштитни производи

Hydro Finish Opaco

Заштитни производи

Мат завршница со водоотпорен заштитен слој за китови и украсни премази за внатрешни простори.

tap to enter or swipe to move

Hydro Finish Special

Заштитни производи

Hydro Finish Special

Заштитни производи

Мaт завршница,со водоотпорен заштитен слој за китови и декоративни премази, специфична за надворешни простории.

tap to enter or swipe to move

Cera Colosseo

Заштитни производи

Cera Colosseo

Заштитни производи

Природен и еколошки восок за украсни завршетоци и китови. За внатрешни и надворешни простори.

tap to enter or swipe to move

Cera d’Arte

Заштитни производи

Cera d’Arte

Заштитни производи

Полиран, заштитен и декоративен пчелин восок за бои, глазури и украсни китови. Достапно во класична (полирање и неутрална), светлечка (златна или сребрена), фосфоресцентна или Премиум верзија.

tap to enter or swipe to move

Hydro Cera d’Arte

Заштитни производи

Hydro Cera d’Arte

Заштитни производи

Protective and decorative wax for decorative paints, glazes and putties. Available in Classic or Premium version.

tap to enter or swipe to move

Structura HI-TECH Finitura

Заштитни производи

Structura HI-TECH Finitura

Заштитни производи

Транспарентна, но обоена декоративна завршница, што треба да се примени за боење на површината на украсните облоги.

tap to enter or swipe to move

Structura HI-TECH Metallico

Заштитни производи

Structura HI-TECH Metallico

Заштитни производи

Very bright metallic decorative glaze, to be applied on decorative finishes and coatings or as a primer.

tap to enter or swipe to move

Finitura F.T.

Заштитни производи

Finitura F.T.

Заштитни производи

High-performance water-repellent protection for putties and decorative coatings, indoors and outdoors.

tap to enter or swipe to move

Elettro Primer

Заштитни производи

Elettro Primer

Заштитни производи

Primer for Elettro Gold & Silver.

tap to enter or swipe to move

SCUDO I

Заштитни производи

SCUDO I

Заштитни производи

Транспарентен база за полиуретан лак.

tap to enter or swipe to move

Scudo Poliuretanico Gloss

Заштитни производи

Scudo Poliuretanico Gloss

Заштитни производи

Двокомпонентна заштитна завршница на полиуретан, базирана на вода, транспарентна, самонивелирачка и сјајна.

tap to enter or swipe to move

Scudo Poliuretanico Satin

Заштитни производи

Scudo Poliuretanico Satin

Заштитни производи

Двокомпонентна заштитна завршница на база на вода, транспарентна, самонивелирачка, сатенски ефект.

tap to enter or swipe to move

Scudo Poliuretanico Matt-Opaco

Заштитни производи

Scudo Poliuretanico Matt-Opaco

Заштитни производи

Two-component water-based, transparent, self-levelling, matt effect polyurethane protective finish.

tap to enter or swipe to move

Scudo Zero Graffi

Заштитни производи

Scudo Zero Graffi

Заштитни производи

Отпорен на гребење, двокомпонентен, транспарентен, сјаен или мат финиш, кој треба да се нанесува на епоксидни или полиуретански заштитени површини.

tap to enter or swipe to move

Scudo Wood

Заштитни производи

Scudo Wood

Заштитни производи

Обоена, полу-сјајна или мат заштитна завршница, која треба да се нанесува на Оксида или Травертин, работена со ефект на дрво.

tap to enter or swipe to move

Scudo Poliuretanico

Satin

Заштитни производи

2 .0 .3 .15

Scudo Poliuretanico

Satin

Пакување

Ready to use (A+B)
1,2kg/4,5kg/12kg

Апликација

ROLLER
SPRAY GUN

Scudo Poliuretanico Satin

Двокомпонентна заштитна завршница на база на вода, транспарентна, самонивелирачка, сатенски ефект.

Спецификации

ДЕТАЛИ

TDS

Ready to use (A+B)
1,2kg/4,5kg/12kg

ROLLER

SPRAY GUN

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

back

prev

next