Bojëra

Dyshemeje

Produkte të Brendshme

2 .1 .0 .6

Bojëra

Dyshemeje

Bojëra Dyshemeje

Produkte të brendshme

Linja e bojrave për dyshemetë e brendshme: projektuar për sipërfaqe horizontale qe praktikohen , të shtruara ose thjesht në çimento.

WATERPOXY

Bojë epoksike e pigmentuar me bazë dy komponentesh për dyshemetë dhe muret.

Bardh - Transparent

RAL Color Chart

Nevojitet uje

BRUSH - ROLLER

8-12 h

4-5 mq/l

SINT PISTA

Bojë sintetike njekomponenteshe me solvent, për dyshemetë e betonit. Me spesor te hollë.

KUQE - BARDH - GRI - GJELBERT

20-25% Diluent sintetik

BRUSH - ROLLER

12-24 h

4-5 mq/l

SCUDO POLIURETANICO MATT

SCUDO, mbyll familjen e produkteve poliuretani me bazë uji dhe produkteve mbrojtëse vetë-niveluese me bazë epoksi. Me një pamje mat te mbaruar.

Transparente

Nevojitet uj

BRUSH - ROLLER

8-12 h

8-11.5 mq/kg

SCUDO POLIURETANICO SATIN

SCUDO, mbyll familjen e produkteve poliuretani me bazë uji dhe produkteve mbrojtëse vetë-niveluese me bazë epoksi. Me një aspekt perfundimtar saten .

Transparente

Uj sipas nevojes

BRUSH - ROLLER

8-12 h

8-11.5 mq/kg

SCUDO POLIURETANICO HIGH GLOSS

SCUDO, mbyll familjen e produkteve poliuretani me bazë uji dhe produkteve mbrojtëse vetë-niveluese, bazuar në epoksi. Me një pamje perfundimtare me shkelqim.

Transparente

Uj sa nevojitet

BRUSH - ROLLER

8-12 h

8-11.5 mq/kg

SCUDO ZERO GRAFFI GLOSSY – MATT

Finitur rezistente ndaj gërvishtjes, me dy përbërës, transparent, në versionet me shkëlqim ose mat, që do të aplikohen në sipërfaqet e mbrojtura më parë me një produkt epoksi ose poliuretani.

Transparente

Mix Comp A + Comp B

ROLLER

12-24 h

14-16 mq/kg
1° Hand

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

kthehu

pas

para