Special Products Line

Опсег на производи во фабрика за внатрешни бои.

Colorificio RIVEDIL произведува бои користејќи електрична енергија од обновливи извори преку соларен систем, способен да снабдува најголем лодел од енергијата во производствениот циклус на компанијата. Производите на РИВЕДИЛ, оценети како авангарда, добија УНИ ЕН ИСО 9001: 2008 сертификација.

swipe

Renovation Line

Внатрешни бои

Renovation Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

Washable Paints Line

Внатрешни бои

Washable Paints Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

HSAN Nature Line

Внатрешни бои

HSAN Nature Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

BIO 5 Line

Внатрешни бои

BIO 5 Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

Water Repellent Line

Внатрешни бои

Water Repellent Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

Floor Line

Внатрешни бои

Floor Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

Wood Line

Внатрешни бои

Wood Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

Special Products Line

Внатрешни бои

Special Products Line

Внатрешни бои

tap to enter or swipe to move

Линија за

специјални производи

Внатрешни бои

2 .1 .0 .8

Линија за

специјални производи

Линија за специјални производи

Внатрешна боја

Производи за бои и премази на вода, керамика, мијалници, акрилни бои, боја за камини, Боја за покривање на дамки.

GLITTER COLLECTION

Дополнителен блескав сјај за бои со база на вода и премази.

DORÉ WATER BASED

Метална боја, пигментирана со бронзен прав или микро снегулки од чист метален алуминиум.

SILVER - GOLD

Ready to use

BRUSH

1-5 h

8-10 mq/l

SCRIVI E CANCELLA

Акрилна боја погодна за игротеки, комерцијални активности и внатрешни домашни средини. Производ супер отпорен и може да се пишува со креда.

WHITE - BLACK

Ready to use

BRUSH - ROLLER

12-24 h

8-10 mq/l

RIVNOVA

Двокомпонентна боја со исклучителна цврстина и сјај, што треба да се користи за бојадисување на керамика, мијалник, санитарна опрема и кади.

8 COLORS AVAILABLE

Ready to use

BRUSH - ROLLER

5-12 h

8-10 mq/l

PITTURA PER CAMINETTI

Боја за да се покријат дамките, што овозможува импресивно покритие, за областите зацрнети од чад, трајна. Врз основа на специјални смоли, базирани на растворувачи.

RED OXIDE

5-10%

BRUSH - ROLLER

6-12 h

4-5 mq/l

SCIK ANTIMACCHIA

Paint to cover stains, which provides impressive coverage, for smoke-blackened areas, that will last. Based on special resins, solvent-based.

White

Odorless thinner
10-15%

BRUSH - ROLLER - SPRAY

12-24 h

10-12 mq/l

© Rivedil Macedonia 2021 | all rights reserved. Developed by batlab

back

prev

next