Slide 2
Slide 3

Добредојдовте во Rivedil. Македонија.Со нас им давате боја на вашиот живот, да уживате во луксузот и да ги одморите очите со декорации на просториите на Вашиот дом. Ние знаеме да го разликуваме посебното од обичното, затоа ние сме тука за да ги задоволиме максимално вашите барања.

Свеченото ОтворањеНа 17 декември беше свеченото отворање на новиот изложбен салон Риведил во Гостивар. Во овој салон, каде што присуствуваа сите тие кои се заинтересирани за производите на оваа компанија, се донесоа голем број на нови продукти од Риведил. Г. Бастри Садику, претставник за Риведил Македонија и г. Косимо Кордо од Италија, ги поздравуваат сите учесниците и притоа им најавуваат на сите клиенти дека наскоро ќе има и нови промоции од компанијата Риведил.

За нас

Компанијата која за Вас ги носи најпопуларните италијански производи за декорација на вашиот дом и за средините каде живеете. Rivedil, е прва компанија во Македонија, која ја обавува овој вид на дејност. Се започна во 2011 година со еден многу мал капацитет и денес успеавме да бидеме први на македонскиот пазар. Квалитетот и гаранцијата за производите што ги нудиме и работата која ја правиме, се главните точки кои не држат како лидер на пазарот во нашата земја...

Повеќе

Нашата мисија

Ние работиме со општествена одговорност, со бизнис кој расте се повеќе и повеќе. Клучот за нашиот успех е идентификацијата ...

Повеќе

Нашата визија

Нашата визија во Rivedil е да бидеме признати како во земјата така и во Европа од сите потрошувачи и сите оние кои се ...

Повеќе

Нашите производи

За разлика од другите компании, земајќи ги во предвид фактот дека нашите производи се дел од просториите каде што живеете, во главно во внатрешност, ние ви нудиме еколошки производи, кои не се штетни за никого. Фактот дека нашата работа ја донесовме од Италија, покажува дека ние ви донесовуваме италијански производи за декорација, сите сертифицирани со А + тестови. Производи кои ви ги нудиме се: Сахара, Stucco Venezzio, Oxyd бетон и многу други. Исто така, работиме и со транспорт на материјали КАРГО.

Повеќе

Нашите вредности

• Ние клиентот го имаме во центарот на вниманието
• Ние ви даваме гаранција за работата која го правиме (10 години)
• Ние сме посветени за квалитетна работа и со гаранција.
• Ние секогаш работиме во корист на Вашите барања