За Нас

За нас

Компанијата која за Вас ги носи најпопуларните италијански производи за декорација на вашиот дом и за средините каде живеете

Rivedil, е прва компанија во Македонија, која ја обавува овој вид на дејност. Се започна во 2011 година со еден многу мал капацитет и денес успеавме да бидеме први на македонскиот пазар. Квалитетот и гаранцијата за производите што ги нудиме и работата која ја правиме, се главните точки кои не држат како лидер на пазарот во нашата земја. Ѕидовите не се изградени да бидат граници на средини, зтоа ние Ви ги донесуваме најдобрите украси за усогласување на живото во средините каде што живеете.

Визија и Вредности


Нашата визија

Нашата визија во Rivedil е да бидеме признати како во земјата така и во Европа од сите потрошувачи и сите оние кои се заинтересирани во нашите производи. Ние секогаш го правиме невозможното да ги нудиме највисоките вредности на производите на компанијата Rivedil.
Нашата визија претставува вработените и на нашите потрошувачи како и заедницата од каде ние ги транспортираме и користење на нашите производи.


Нашата мисија

Ние работиме со општествена одговорност, со бизнис кој расте се повеќе и повеќе. Клучот за нашиот успех е идентификацијата и исполнувањето на секоја потреба на клиентите со голема посветеност и професионализам. Ние придонесуваме за нашата компанија и секогаш сме чекор понапред со технологијата и поиновативните материјали.

Нашите производи

За разлика од другите компании, земајќи ги во предвид фактот дека нашите производи се дел од просториите каде што живеете, во главно во внатрешност, ние ви нудиме еколошки производи, кои не се штетни за никого. Фактот дека нашата работа ја донесовме од Италија, покажува дека ние ви донесовуваме италијански производи за декорација, сите сертифицирани со А + тестови.
Производи кои ви ги нудиме се: Сахара, Stucco Venezzio, Oxyd бетон и многу други. Исто така, работиме и со транспорт на материјали КАРГО.

Работен тим

• Генералниот директор: Бастри Садику

• Главен менаџер: Ќефли Садику

• Помошник директор: Арменд Мемети

• Техничка поддршка: Бастри Садику

• Регионалњн шеф - Гостивар, Берат Шабани

Соработници и застапништва

Позитивните и поволните резултати, како и квалитетот на производите, која имало влијание нашите клиенти и соработници секогаш да се множат се повеќе и повеќе и да се зголеми нашата продажна мрежа. Како партнери и најмоќните клиенти се: br> • Алфа Гипс - Тетово,
• НАБИЗИ - Струга,
• Ер-Бе Промет - Кичево,
• Стоби БК - Битола;
• 8 Септември – Струмица

Додека како главните продажба места на нашите производи се:
• Rivedil - Гостивар (ул.Беличица, бр.12);
• Скопје - Ул.Никола Тесла 9/a;
• Косово - Гњилане;